tisdag 7 mars 2017

Älskade Angel gör så fina konstverk =) Stackars hundar ,nu ska ägaren flytta på dom IGEN !!! Vi myser & busar för fyllt =) Börjat sortera & Rensa Angels rum här nere =)

 
Suck när vi vakna hade Den RUMSRENA hunden kissat ner ännu en matta ,Gud jag blir så besviken när man får höra att hunden ska vara rums ren så går den & pissar överallt :( 
Kan vara att hundarna är stressade ,men varför lämnar man bort sina hundar när man vet dom är vanvårdade & stressade ,en sån människa ska inte ha djur .
Phillip kom & låna min bil för dom skulle köra skräp på tippen .
Jag har börjat sortera & greja i Angels rum här nere & när jag & Rebecca satt i Angels rum & sortera gick hunden & pissa i SOFFAN ......
Ja ni läste rätt ,den pissa i soffan ....Ja blir galen kan jag säga men det är inte hundens fel så tycker så synd om hunden ...
Prata med ägaren som börja gapa skrika att hundarna mådde inte bra för dom har suttit instängda i bur & inte kunnat röra sej osv & sa att dom är stressade för att hon inte är med dom & att vi inte förstår rasen osv ,,,, nu handlar det inte om rasen utan om att hunden mår dåligt ....
& sen skriker hon att hon ska få någon att hämta hundarna & slänger på luren ,moget för en 2 barnsmamma, så de säger ju sej själv vad det är för människa ,skäller gapar skriker på mej med sina barn intill sej ,tycker det är väldigt olämpligt både som Mamma & hundägare.
Det är väl självklart vi tar upp att hundarna inte mår bra & pissar skiter inne ,har alldeles förlänga klor & dom stinker Ångest & är ovårdade ,sen kom det fram att ena hunden har hjärtproblem & svamp mellan tårna & gick på behandling men det avbröt hon bara när hon stack från hundarna & sånt har hon inte gett info om .
Ända infon vi fick var att dom suttit instängda i bur & får mat en gång om dagen & inte har tillgång till färskt vatten & Men att dom var rumsrena ....
Fy Fan var oansvarigt en sådan människa ska inte ha djur .
Sen ska nu människan skicka hit FRÄMMANDE människor hon hittat på Fb som ska hämta hundarna ,hon vet inte vilka de är ens & ditt ska hon skicka sina Hundar ,stackars hundar blir nya människor ,nytt hem ,ny miljö & inte fan är hon där heller .dom mår redan dåligt hur FAN tänker hon där ,,,hon kan ju inte bry sej om sina djur alls & hon fattar inte att hon skadar sina djur mer genom att låta dom flytta runt igen & jag hade aldrig lämnat mitt djur till någon jag inte ens känner ,man vet ju inte alls hur djuret får det där & att ta en sådan risk är ju helt sjukt.
Ägare till hundarna har en egen bil & lägenhet ,varför tar hon inte sina hundar & barn & åker ditt om hon nu bryr sej så om sina hundar ???? 
Nej hon har bett om att få bo på ett utredningshem med sina barn & sket i hundarna som satt i en lägenhet i bur & lämna över ansvaret på alla andra ,så jag & Pernilla ställde upp & hämta hundarna för dom ska inte lida .
Vi har klippt klor badat dom & ger dom massa kärlek ,,,,men att dom kissa inne & förstöra allt är inte kul & tycker att hon borde ju erbjuda sej ersätta men inte ,det skiter hon i & som ALLA Säger så kommer hon INTE Ersätta något & bara de bevisar hur dålig människa detta är & skriker gapar & slänger på luren när man försöker prata med henne om att hundarna mår inte bra,även där borde hon lyssna & höra hur hennes hundar mår men hon hittar bara ursäkter & gapar & skriker med sina barn intill sej  .
& Hon menar på att när vi var hundvakt till en annan bekant hund tog vi bort mattor osv ,Ja det stämmer för ägaren SA att hunden kunde göra inne för det var en valp & de begrep vi oxå att valpar kan kissa ibland ,men dessa hundar är 2 år & hon sa dom var rumsrena o då tror man ju på henne .
Min son har ju en hund som är rumsren & den hunden är här inne varje dag & vi har alla mattor kvar & han har aldrig pissat inne så när man får höra att denna hund är rumsren plockar jag inte bort mattor utan litar på ägaren .men det var ju bara lögn från henne som allt annat & nu ska hon skada sina hundar mer genom att skicka runt dom till främmande människor ....& inte nog med de hon ska skicka hit främmande människor sent på kvällen så hunden inte ens får en chans att träffa & lära känna dom nya innan hon ska sova .hur fan kan man göra så??? 
Jag sa till ägaren att dom får komma tidigt imorgon så hunden får chans att lära känna dom innan det blir natt för hunden ,så får se om dom kommer i kväll el tidigt imorgon ,,,men fattar inte hur man kan skicka sina hundar till främmande människor ,stackars hundar få ännu ett nytt hem ,,,,,
Hjälp säger jag hur kan man göra så mot sina djur HUR ??? !!! 
Nog om det ,idag har vi fått sorterat & grejat i Angels rum & Angel & Pappi har hunnit dela ut alla inbjudningskort & haft mys & Bus här hemma =) 
Älskade Angel var en stund hos kompisen Milla & lekte eftersom hon ändå dela ut inbjudan till henne så stanna Angel där medans Pappi åkte iväg & dela ut dom sista inbjudningarna =) 
Angel är nu ivrig & längtar tills hon fyller & vi räknar ner varje dag =)
Kolla andra bloggen massa mer där ,kan bara säga att livet är så lövely nu & vi planerar för fullt inför älskade Angels 7 årsdag som närmar sej =) 
Mammis & Pappis Älskade solstråle Angel Alltid så Go & Glad !! 
KÄRLEKSBARNET Angel med sitt FÖRTROLLANDE  leende !! 
Mammis & Pappis Älskade Stolthet & Kärlek Angel så LOVELY!!! 
Mammis & Pappis Älskade Docka Angel har pusslat ihop en fin gose filt =) 
Mammis & Pappis Älskade Guda Gåva Angel så Duktig =) 
Mammis & Pappis Älskade Kärleksfrukt Angel =) 
Prinsessan Angel ger Mammi en så fin mysefilt hon gjort själv så duktig hon är =) 
KÄRLEKSBARNET Angel så otroligt VACKER,FIN & UNDERBAR !! 
Gud vad Duktig Älskade Angel är se vad fint hon gjort =) 
Älskade Angel har gjort super fina mysfiltar med knappar dragkedja osv så duktig hon är =) 
Mer paket kom idag =) 
Även denna fot mask ska testa & se om den är bra =) 
Som ni ser blev det en stor pöl i soffan :( 
Hunden har pissat i min soffa :( 
Underbart god middag här idag =) 
KÄRLEKSBARNET Angel så  ÄLSKAD & ÖNSKAD !! 
Gud Vad Vi Älskar Dej Vår Underbara Angel =)
Älskade Angel fick en fin barbie tidning i dag när hon & Pappi åkte skoter & dela ut inbjudningskort =) 
Angel så glad över sin Barbie tidning =) 
Världens Bästa & underbaraste Angel myser =) 
Underbara Angel myser =) 
Mammis & Pappis Älskade Hjärta Angel spelar spel =) 
Mammis & Pappis Sötis Angel så LOVELY !!
Mammis & Pappis Älskade Charmtroll Angel =) 
Mammis & Pappis Älskade Mystrollis Angel myser & spelar spel en stund =)  
Känns skönt att få börjat rensa ut massa saker & göra rent & Fint så imorgon blir det fortsätta =) 
Nu ska vi mysa ner i soffan se lite på tv så vi hörs imorgon igen så ha en underbar kväll ni oxå =)

Glöm inte andra bloggen massa mer där wiiie underbart säger jag bara =)